Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

AKKA Gruptan Van’a yakışır bir hizmet

AKKA Grup bünyesinde Van’da hizmete açılan AKKA Petrol, Petrol ofisi güvencesi ve Petrol Ofisi markasıyla Van’da hizmet vermeye başladı.

AKKA Gruptan Van’a yakışır bir hizmet

Edremit yolu 3. Km’de, Eski Köy Hizmetleri Bölge Müdürlüğü’nün karşısında hizmete açılan AKKA Petrol, görünümü ile göz kamaştırdı. AKKA Petrolün kentte büyük bir ekonomi katkı sunacağını belirten AKKA Grup yetkilisi iş insanı Ahmet Kaval, en büyük amaçlarının kentte istihdam alanlarını oluşturmak olduğunu belirterek, Van şehrinin hizmetlerin en iyisini hak ettiğine vurgu yaptı.

AKKA Petrol İstasyonu açılış konuşmasında ekonominin önemine değinen iş insanı Ahmet Kaval; “Bilindiği üzere, AKKA Grup olarak, inşaat sektöründe uzun süre başarılı ve büyük hizmetlerimiz oldu. Halen de inşaat sektöründe faaliyet gösteren güçlü ve büyük bir firma olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Her zaman söylüyoruz başarı ekip işidir.  Başarılı olmamızı sağlayan ve AKKA Petrolün açılmasında büyük emekleri olan, başta oğlum Yunus Kaval  olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler yaşadığımız şehirde daha fazla nasıl hizmet yapabiliriz anlayışı ile projelerimizi sürdürüyoruz. AKKA inşaat ve beraberinde akaryakıt sektörünü de bünyemize katmanın sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Açılışını yapacağımız AKKA Petrol İstasyonu, daha önce farklı bir isim ve farklı bir akaryakıt bayiliği ile petrol istasyonu olarak hizmet veriyordu. AKKA Grup olarak, bu istasyonu bünyemize alarak, çok ciddi çalışmalar sonucunda, ilimize yakışır bir duruma getirdik. İlimize yakışır bir petrol istasyonu olabilmesi anlamında ekibimizle birlikte çok büyük emekler harcadık.

Yaptığımız girişimler sonucunda akaryakıtın marka ismi ve güvenilir akaryakıt olan “ Petrol Ofisi” ile anlaşma sağlayarak, ilimize petrol ofisi güvencesi ile AKKA Petrolü, siz değerli halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Petrol Ofisi istasyonumuzda şimdilik en az on genç kardeşimize iş imkânı vermenin mutluluğu bizim için her şeyden çok daha kıymetlidir.

Petrol Ofisi gibi önemli bir marka ile çalışmak AKKA Grup olarak kendi adımıza son derece önemli ve kıymetli bulduğumuzu belirtmek isteriz. AKKA Petrolün hepimize hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımlarınızdan ötürü tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum” diyen AKKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaval, Petrol ofisi hakkında kısa değerlendirmelerde bulundu.

AKKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Ahmet Kaval, Petrol ofisi ile ilgili yaptığı açıklamada; “ Türkiye’de ilk kez Petrol Ofisi’nin sunduğu Yakıt Emniyet Sistemi ile artık LPG’de deneme yanılma dönemi bitti. Avrupa standartlarının üzerinde ürün kalitesine sahip POGAZ, Petrol Ofisi istasyonlarındaki güvenli altyapı ve otomasyon sistemi sayesinde 7/24 kontrol edilir ve periyodik olarak test edilir. POGAZ’ın ürün kalitesi terminalden aracınıza dolum yapılana kadar Petrol Ofisi uzmanlığı ile korunur.

Yakıt Emniyet sistemi kapsamında POGAZ’ın ürün kalitesi ve istasyonlarımızdaki LPG ile ilgili süreçler bağımsız ve akredite kuruluşlar tarafından denetlenir. Bu yüzden POGAZ kullandığınızda aracınızda LPG kaynaklı arıza yaşamazsınız ve ekstra bakım masrafları ile karşılaşmazsınız.

Petrol Ofisi, kamu ve özel sektör kuruluşları ile nihai tüketicilerin gereksinimi için petrol ve petrol ürünleri satın almak, ithal etmek ve ülkenin tümünü kapsayacak şekilde stoklar oluşturup pazarlamasını yapmak amacıyla 1941 yılında, Ankara’da dokuz personelli bir kamu kuruluşu olarak faaliyete başladı. 

1983 yılında Anonim şirket yapısına kavuşan ve 2000 yılında özelleştirilen Petrol Ofisi, günümüzde 1.800’ü aşkın akaryakıt istasyonu, 1 madeni yağ fabrikası, 8 akaryakıt terminali, 1 LPG terminali, 20 havalimanı ikmal ünitesi ve yaklaşık 1 Milyon metreküp depolama kapasitesiyle Türkiye’nin önde gelen akaryakıt, LPG dağıtım ve madeni yağ şirketidir. Petrol Ofisi, Capital 500’ün 2019 verilerine göre yaklaşık 54 milyar TL’lik cirosuyla Türkiye’nin en büyük üçüncü şirketidir” diyen  AKKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Ahmet Kaval, AKKA Petrol’ün, ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, Van Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Emin Tuğrul, Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Bil Koleji yetkililerinden Av. Orhan Hemedoğlu, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel Parin, Petrol Ofisi Bölge Müdürü, Petrol Ofisi saha amiri, Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık, Kuşan İnş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayim Kuşan, Zerya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Duman, İş adamı Zakir Mecitoğlu, çok sayıda işadamları, Van’ın tanınmış esnafları, Petrol sahipleri, basın mensupları, Yatırımcı, Sanayici ve çok sayıda AKKA Grup sevenleri AKKA Petrolün açılışına katılan isimler oldu. 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.