Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

Antalyalı yeni evli çift balayı için Van’ı tercih etti

Dünyanın turizm başkenti Antalya’da yeni dünya evine giren Birtan ve Hazel Özsoy çifti, balayı için Doğu Anadolu Bölgesi’nin cazip merkezi Van’ı tercih etti.

Antalyalı yeni evli çift balayı için Van’ı tercih etti

Türkiye’nin en önemli ve güvenli şehirleri arasında yer alan, Doğu Anadolu Bölgesi’nin aynı zamanda turizm merkezi, Kahvaltısı, Gölü ve farklı tarihi ve turistik mekanları ile ünlü olan Van ili, her geçen gün turistlerin de ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Dünyanın her yerinde yeni evli çiftler balayı için Antalya ilini tercih ederken, Antalyalı Birtan ve Hazel Özsoy çifti ise balayı için Van’ı tercih etti.

Van’da belki de ilk kez yaşanan bu gelişme, Van’ın da yeni evli çiftler için balayı tercihinde önemli bir yer olmasına vesile kılarken, çifte mutluluklar dileyen Vanlılar ise, bu önemli gelişmeyi gayet olumlu bir tercih olarak nitelendirdiler.

Van’a gelir gelmez ilk olarak Van kahvaltısı yapmak istediklerini belirten çift, bunun içinde Van’ın en önemli mekanı olan Sütçü Kenan’ı tercih ettiklerini dile getirdiler.

Gösterilen ilgi, alaka ve misafirperverlikten ötürü sevinçleri yüzlerine yansıyan yeni evli çift, balayı için Van’ı tercih ettiklerinden dolayı da çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Çiçeği burnunda yeni gelin Hazel Özsoy, balayı için Van’a gelmekle son derece isabetli bir karar aldıklarına vurgu yaparak, “Balayı için Van’a gelmeyi tercih ettik. İlk adresimiz Sütçü Kenan oldu. Burada herkes inanılmaz misafirperver. Eğer yolunuz düşerse buraya mutlaka gelmenizi ve mükemmel yemekleri tatmanızı tavsiye ediyorum. Özellikle de Van Kahvaltısı çok mükemmel. Biz burada gayet mutluyuz, buraya gelen herkesin de mutlu olacağını garanti verebilirim. Van gerçekten çok güzel bir şehir. Doğası çok harika. İyi ki balayı için burayı tercih etmişiz. Bir farkındalık olsun istedik. Gayet memnunuz” şeklinde konuştu.

Antalyalı yeni evli çifti Van’da görmekten ve Van kahvaltısında ağırlamaktan dolayı son derece memnun olduklarını dile getiren işletme sahibi Kenan Coşkun ise, özelliklede söz konusu çiftin balayı için Van’ı tercih etmesinin ayrı bir güzellik olduğunu söyledi.

Yeni evli çiftin Van’dan mutlu olduklarını belirten Sütçü Kenan, “Her fertten insanı burada ağırlamak güzel bir duygu. Hele ki yeni evli çiftleri burada görmek, ağırlamak daha farklı bir duygu. Çünkü evli çiftimiz Antalyalı. Balayı için herkesin Antalya’yı tercih etmesi düşünülürken, aslen Antalyalı olan çiftin Van’ı tercih etmesi bizi son derece şaşırttı. Bu da şunu gösteriyor; Artık gerçekten Van her anlamda kabuğunu kırmış durumda. Van, sadece gezilecek, görülecek yerin dışında, yeni evli çiftlerin balayını da geçirecek bir şehir haline gelmesi bizi son derece memnun etti. Bu da Van’ın kalitesini ortaya koyuyor. Tabi Van’a anlam katan içinde barındırdığı değerleridir. Değerlerimize ne kadar sahip çıkarsak, o kadar ilgi, alaka görürüz. O kadar cazip hale geliriz. Umarım bu çiftimizin yaptığı örnek davranış diğer yeni evli çiftlere de örnek teşkil eder. Bu tercih, Van’a yeni bir anlam kazandırmıştır. Sütçü Kenan olarak yeni evli çiftimize mutluluklar diliyoruz. Yeni evlenecek çiftlerimizi de balayı için Van’a davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.