Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,5210
EURO
34,7522
ALTIN
2.492,33
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Parçalı Bulutlu
20°C
Van
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
17°C
Pazar Açık
16°C
Pazartesi Açık
17°C

Başkan Aydın, ortaokul ve lise müdürleri ile bir araya geldi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, kentteki incelemelerine devam ediyor.

Başkan Aydın, ortaokul ve lise müdürleri ile bir araya geldi

İncelemelerini Van Merkez İmam Hatip Lisesi ile sürdüren Başkan V. Aydın, kent merkezindeki Ortaokul ve Lise Müdürlerini bilgilendirmeye yönelik, ‘Covid-19 Aşısı Bilgilendirme Toplantısı’na da başkanlık etti. Toplantıya İpekyolu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Semra Gümüş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal,  İlçe Emniyet Müdürü Murat Fuçular, İlçe Müftüsü Şehmus Bayler  ile  kentte bulunan Lise ve Okul Müdürleri katıldı.
Öğretmenler; topluma yön verir

Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın,  göreve başladığı ilk günden bu yana kent genelindeki inceleme, toplantı ve ziyaretlerini sürdürüyor. Van Merkez İmam Hatip Lisesinde okul müdürlerini bilgilendirmeye yönelik ‘Covid-19 Aşısı Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi. Çocuk ve gençlerin yetiştirilmesinde öğretmenlerin topluma yön verdiğini ifade eden Başkan V. Aydın, “ Covid-19 salgınıyla mücadelede aşı konusunda vatandaşların bilinçlendirilmesi büyük önem arz ediyor. Vatandaşlarımızın sağlığı için tüm imkânlarımızla,  hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, bilimin ışığında çalışan hekimlerimizin yanında yer alacağız” dedi. 
Akif filmi öğrencilerle birlikte izlendi
Milli ve manevi cephenin güçlenmesine omuz veren, vatan ve bayrak sevgisinin kendisinde bütünleştiği Mehmet Akif Ersoy’un yaşamının anlatıldığı, ‘Akif’ filmini İl protokolü ve gençlerle birlikte izleyen Başkan V. Aydın,  Duygulu anların yaşandığı film gösterimi sonrası kısa bir açıklama yaptı.  Açıklamasında; öğrencilerin istiklal mücadelesini anlamaları, bilinçlenmeleri ve kendilerinden sonraki nesillere aktarmaları bakımından bu filmin önemli olduğunu kaydetti.  
Kış tedbirleri toplantısında alınması gereken önlemler değerlendirildi
İpekyolu Belediyesi Toplantı ve Konferans Salonu’nda ‘Kış Tedbirleri Toplantısı’ gerçekleştirildi. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İpekyolu İlçe Kamu Kurum Müdürleri katıldı. Toplantıda ağır kış koşullarında alınması gereken önlemler değerlendirilerek karar altına alındı. Kış tedbirleri ile ilgili hassasiyetlerinin olduğunu ifade eden Kaymakam ve Başkan V. Aydın, mevsimin zorluklarını en kolay şekilde atlatabilmek için, ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.