Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,5826
EURO
34,7975
ALTIN
2.513,17
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Az Bulutlu
19°C
Van
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
17°C
Pazartesi Açık
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C

BİNLERCE ÖĞRENCİ, YARIYIL ŞENLİKLERİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

BİNLERCE ÖĞRENCİ, YARIYIL ŞENLİKLERİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

İpekyolu Belediyesi 24 Ocak-03 Şubat tarihleri arasında düzenlediği ve tüm Van halkının yoğun ilgi gösterdiği yarıyıl şenliklerinde çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.
Belediyeye bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri çerçevesindeki yarıyıl şenlikleri çocuklar başta olmak üzere il genelindeki vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Toplamda 10 bin kişinin ağırlandığı etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.
Düzenlenen program kapsamında Van Devlet Tiyatrosu’nda, Berivan Kültür ve Sanat Merkezi ile Büyükşehir Kültür Merkezi’nde; Kayıp Masallar, Peter Pan, Nasreddin Hoca, Hacivat/Karagöz, Sevimli Benciller adlı tiyatro oyunlarının yanı sıra sinema gösterimleri, çocuk bandosu ile sihirbaz gösterileri sahne aldı.
SİHİRBAZ GÖSTERİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Şenlik süresi boyunca 10 bin kişiyi ağırlayan gösterimlerde en büyük ilgiyi sihirbaz gösterileri topladı.
Çocukların sihirbaz gösterilerini meraklı gözlerle ve eğlenerek izlemeleri renkli görüntülere sahne oldu.
BAŞKAN V. AYDIN “ÖĞRENCİLER BU ŞENLİĞİ ZİYADESİYLE HAK ETTİ”
Büyükşehir Kültür Merkezi’nde 3 şubat 2022 Perşembe günü final gösteriminin yapıldığı şenlikte, çocuk bandosu ile sihirbaz gösterisi sahnelendi. Final gösterisi ile ilgili bir açıklama yapan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, “Öğrencilerin dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirmeleri için çalıştık. Pandemi nedeniyle Güzel Van’ımız uzun zaman kültür sanat faaliyetlerinden mahrum kaldı. Yarıyıl tatili hediyesi olarak şenlikleri düzenledik. Tamamen ücretsiz olan bu şenlikleri öğrencilerimiz ziyadesiyle hak ettiler. Bu şenliklere yoğun bir ilgi oldu. Yoğun ilgi sonrası seans sayılarımızı arttırdık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimize okul hayatlarında başarılar diliyorum.” diye ifade etti.
Yarıyıl Şenlikleri’ne çocuklarını getiren öğrenci velileri ise belediyenin bu tarz etkinlikleri düzenledikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek devamının olmasını talep ettiler ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.