Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

Bir ‘Prestijli Cadde’de Gürpınar’a

Van’ın Gürpınar Belediyesince ‘Prestij Cadde Projeleri’ kapsamına alınan yaklaşık 2 buçuk kilometrelik Hastane Yolu Caddesi baştan aşağı yenilenecek.

Bir ‘Prestijli Cadde’de Gürpınar’a

İlçe Devlet Hastanesi ve okullar bölgesinin bulunduğu alanı ilçe merkezine bağlayan cadde yıllardır estetik bir görüntüden uzaktı.
İlçe için önemli bir cadde olan Hastane Yolu Caddesi, Belediye Başkanı Hayrullah Tanış öncülüğünde Fen İşleri Müdürlüğünce hazırlanan proje ile birlikte hak ettiği noktaya gelecek.
Proje kapsamında yaya kaldırım yolu, dekoratif aydınlatma, kaldırım altında fiberoptik hattı, otomatik sulama sistemi ve peyzaj çalışmaları yapılacak.
Yol boyunca 1200 ağaç, ağaççık ve çalı grubundan bitkilerle zenginleştirilecek caddeye ayrıca 1500 metrekare alana sahip park ve dinlenme alanı inşa edilecek.
Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, projenin titizlikle hazırlandığını ve kısa bir süre içerisinde ihale sürecinin başlayacağını bildirdi.
Gürpınar’ın hak ettiği hizmeti alması için çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini belirten Başkan Tanış, “Hastane yolu caddemiz için tüm teknik çalışmalar tamamlandı. Yapacağımız çalışma ile 2 buçuk kilometre uzunluğa sahip caddemiz modern bir görünüme kavuşacak. İnşallah kısa süre içerisinde ihale aşamasını tamamlayarak ilk kazmayı vuracağız. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla Gürpınar’ı daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.