Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
14°C

Gürpınar’a Doğalgaz müjdesi

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Ankara temasları kapsamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yaptığı toplantı sonrası Gürpınar’a 2022 yılında doğalgaz enerjisinin entegre edileceğini bildirdi.

Gürpınar’a Doğalgaz müjdesi

Doğal gazın ilçeye gelmesi için iki yıldır yoğun bir çalışma yürüten Başkan Tanış, taşımalı sistem ile ilçenin doğal gaz ihtiyacının karşılanacağını söyledi.

Doğal gazın Gürpınar için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Tanış, “Bugün itibariyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızla yaptığımız toplantı neticesinde ilçemizin yıllardır hasretini çektiği doğalgaz enerjisini ilçemize getiriyoruz. Sayın Bakanımızla yaptığımız istişare toplantısında ilk etapta taşımalı sistemle doğalgaz enerjisini ilçemize entegre edeceğiz. Doğalgazın gelmesiyle birlikte yeni konut ve yaşam alanlarını ilçemize kazandırmak için çalışma başlatacağız. Bu sayede Gürpınar’da çalışanın, Gürpınar’da kalarak yerel ekonomi ve kalkınmaya katkı sağlamasını gerçekleştireceğiz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere AK Parti Hükümetimiz, Bakanımız, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımıza tüm Gürpınarlılar adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yapacak işimiz millete sözümüz var şiarıyla çıktığımız bu yolda nice çalışmayı aziz Gürpınarlı hemşerilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.