Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
°C
Van
°C
°C
°C
°C
°C

Gürpınar’ın dört bir yanı hizmete kavuştu

Van’ın Gürpınar ilçesi, Başkan Hayrullah Tanış ile birlikte hizmete kavuştu. İlçenin dört bir yanına hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Tanış, “Gürpınar Belediyesi tüm birimleri ile hizmet için sahadadır” dedi.

Gürpınar’ın dört bir yanı hizmete kavuştu

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, mahalle ziyaretleri kapsamında Kırkgeçit, Örmeli, Karakaş ve Bağrıyanık mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında Karakaş Mahallesi’nde yürütülen parke taşı çalışmalarını sokak sokak gezerek yerinde inceleyen Başkan Tanış, ilgili müdürlerden bilgi alarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Tanış, okul idarecilerinden okullar hakkında bilgi alarak eksiklerinin giderilmesi için çalışma başlatılacağını ifade etti.

Öğrencilerle de bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Başkan Tanış, daha sonra yol güzergâhında bulunan Kırkgeçit Karakolu ve güvenlik noktalarında görevli personellerle bir araya geldi.

İlçenin dört bir yanına en iyi hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Tanış, tüm belediye birimlerinin sahada hummalı bir çalışma yürüttüklerini kaydetti

 Daha önce belediye eliyle hizmetin gitmedi mahalleler başta olmak üzere birçok noktada çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Tanış, “Mahallelerimizi ziyaret ederek devam eden çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımızla bir araya gelerek talep ve önerilerini yerinde dinliyoruz. Bu kapsamda da göreve geldiğimiz günden bu yana şiar edildiğimiz ‘Gidilmedik yol, adım atmadık mahalle bırakmayacağız.’ düsturuyla en ücra mahallesinden en yakın mahallesini karış karış gezmeye devam ediyoruz. Gönül belediyeciliğinin varlığını tüm mahallelerimizde eksiksiz bir şekilde yansıtmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda da ilçemizde yıllardır eksikliği hissedilen parke taşında göreve geldiğimiz günden bu yana rekor üstüne rekor kırıyoruz. Yaptığımız ek ihalelerle birlikte toplamda yıl sonuna kadar 930 bin metrekare parke taşını yollarla buluşturmayı hedefliyoruz. Bir yandan projelerimizi hayata geçirirken bir yandan da kırsal mahallerimizi ihmal etmiyoruz. Hizmet için göreve geldik. Gürpınar Belediyesi olarak bu görevi en iyi şekilde yerine getirme çabası içerisindeyiz. Her şey gelişen ve kalkınan bir Gürpınar için.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.