Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
13°C
Van
13°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Az Bulutlu
14°C
Salı Parçalı Bulutlu
16°C

İş İnsanı Celal Şevgin Milletvekili Aday Adaylığı Müracaatını yaptı

Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Şevgin, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekili seçimleri için AK Parti İl Başkanlığı’na giderek resmen müracaatını gerçekleştirdi.

İş İnsanı Celal Şevgin Milletvekili Aday Adaylığı Müracaatını yaptı

Milletvekili Aday Adayı Sanayici Celal Şevgin, Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi derinden sarsan deprem dolayısıyla üzüntülerini dile getirdi.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Celal Şevgin yaptığı açıklamada; “Öncelikle ülkemizde yaşanan asrın felaketi olarak belirtilen deprem ve akabinde Şanlıurfa ile Adıyaman illerimizde meydana gelen Sel felaketlerinin üzüntüsü içerisinde olduğumu ifade etmek isterim. Yüce Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böylesi acıları yaşatmasın. Yüce Rabbim bizlere daha güzel günlerde birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamayı nasip etsin İnşallah. 06 şubat 2023 tarihinde 11 ilimizi derinden sarsan deprem ve meydana gelen Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, kalanlara da sabırlar diliyorum” diyen Şevgin Milletvekili aday adaylığı sürecinde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür ettiğini ifade ederek, neden AK Parti’yi tercih ettiğini ise net bir şekilde ifade etti.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Sanayici Celal Şevgin; “Çok değerli akrabalarım, dostlarım, kardeşlerim; ilimizin güzide Basın mensupları, öncelikle böylesi önemli bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize yürekten ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biliyorum neden ak partiyi tercih etiğimizi soracaksınız ? “Dünya lideri sayın cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı davada hizmet etmek bizim için büyük bir onur, büyük bir şereftir”
EVET, NEDEN AK PARTİ:
“Dünya 5’ten büyüktür” diyerek zalimlere ders verdiği için
Başörtüsü zulmüne son verdiği için, İslam’a karşı olanlara “sen zalimsin” dediği için. Sağlık reformu için. Birlik beraberlik ve kardeşlik projesi için ülkemizdeki yatırımların ve projelerin devamı için, temel hak ve özgürlükler için tüm yüreğimizle AK Parti diyoruz” diyen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Sanayici Celal Şevgin; “Van’da 50 yıldır sanayici ve yatırımcı kimliğimizle halkımıza hizmet etmenin gurunu yaşıyoruz. Van’da kazandık Van’da yatırımlarımıza devam ediyoruz. Şevginler Group olarak, bünyemizde birçok insanımıza iş ve aş imkânı sağlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Sizlerin şahsıma vereceği destek ile bundan sonra sizin için, kadirşinas Van şehrimize, daha iyi hizmetler yapabilmek anlamında, bizlere vereceğiniz güçle, parlamentoda sizlere hizmet ederiz inşallah. Şimdiden şahsıma verdiğiniz desteklerden dolayı, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” diyerek, Milletvekili Aday adaylık sürecinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.