Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
35,0047
ALTIN
2.326,10
BIST
9.092,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
13°C
Van
13°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
14°C
Salı Açık
16°C

Kaymakam Duman, kırsalda halkı dinledi

Tuşba Kaymakamı Furkan Duman ve beraberindeki heyet, Tuşba ilçesine bağlı Bağdaşan, Karaağaç, Ermişler, Çolpan, Çakırbey ve Sağlamtaş Mahallelerini ziyaret etti.

Kaymakam Duman, kırsalda halkı dinledi

Tuşba Kaymakamı Furkan Duman beraberindeki Tuşba İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Muammer Taşdelen, Tuşba İlçe Sağlık Müdürü Dr. Eyüp Kalkan,Tuşba İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Veziroğlu, Tuşba İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Übeydullah Arvas ile birlikte ilçeye bağlı Bağdaşan, Karaağaç, Ermişler, Çolpan, Çakırbey ve Sağlamtaş Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden Tuşba ilçe Kaymakamı Furkan Duman, mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek tespit edilen sorunların çözüme kavuşturulması konusunda kaymakamlık olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 Covid 19 ile ilgili tedbirlerin önemine değinen ve aşı sırası gelen vatandaşların biran önce aşılarını yaptırmalarını telkin eden Kaymakam Duman, ” Mahallelerimizi devamlı gezerek muhtarlarımızla birlikte mahallelerin sorunlarını yerinde göreceğiz. Amacımız mahallelerimiz hakkında bilgi sahibi olmak ve sorunların çözümlerini bulmak. Mahallelerin eksiklerini yerinde tespit ederek en kıza sürede giderilmesini sağlamak ve pandemi döneminde halkımızı bilinçlendirerek bu sıkıntılı süreci bir an önce atlatmaktır” ifadelerini kullandı.

Tarım ve hayvancılık yapan üreticilerin talepleri ve güncel sorunlarını dinleyen ve bunları not ettiren Kaymakam Duman ardından mahallelerde aile ziyaretlerinde bulunarak ailelerin durumuyla ilgili Tuşba İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Übeydullah Arvas’ tan bilgiler aldı.

İlçe Kaymakamı Duman, mahallelerde vatandaşların gösterdiği misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ettikten sonra program son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.