Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3346
EURO
35,0867
ALTIN
2.308,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

Kış gelmeden çalışmalar sonlanacak

Kış gelmeden çalışmalar sonlanacak

Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, İpekyolu ilçesi merkezinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden yol yapım, asfalt serim, asfalt yama, kilit taşı döşeme ve kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelere Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman, Fen İşleri Müdürü Necip Erginyürek, Müdürlük teknik personelleri ile yüklenici firma yetkilileri de katıldı.
*Merkez mahallelerde yol sorunları birer birer çözülüyor*
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, mahallelerde başlatılan yol yapım, parke taşı döşeme, asfalt serim, kilit taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Yaptıkları çalışmalarla, İpekyolu’nun daha modern cadde ve sokaklar ile konforlu yapılara kavuşacağını ifade eden Başkan V. Aydın, “Yapımına ilkbaharın ilk günlerinden bu yana başlanan çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. 2021 yılı çalışma programına dâhil edilen yol yapım çalışmalarımızın sonlanması ile beraber, vatandaşlarımız daha güvenli ve trafik akışının daha akıcı olduğu yollara kavuşacak. Yaklaşan kış mevsimi öncesi çalışma arkadaşlarımız gecesini gündüzüne katarak çalışmaları bitireceklerdir. Bu anlamda elimizden ne geliyorsa yapacağız. Vanlı hemşerilerimizin daima hizmetin en iyisine layık olduğu bilinç ve sorumluluğuyla, çalışmalarımızı her anlamda yoğunlaştıracağız.” dedi.
*Kış mevsimi gelmeden başlatılan çalışmalarımızı tamamlayacağız*
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, önceliklerinin yaklaşan kış mevsimi öncesi başlattıkları çalışmaları tamamlamak olduğunu belirterek, “Şehrimizin alt ve üst yapı sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tüm bu çalışmalarımızın asıl hedefi alt yapı sorunları çözülmüş, konforlu ve güvenli yollara sahip bir İpekyolu’nun inşasıdır. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun, inşallah başlattığımız çalışmaların tamamını kış mevsimi gelmeden sonlandırarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız.” dedi.
Vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan V. Aydın, İpekyolu’nda bozuk, yıpranmış, yol ve kaldırım bırakmayacaklarını kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.