Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

Ödüllü Yarışma Başlıyor

Ödüllü Yarışma Başlıyor

İpekyolu Belediyesi, bilimsel olarak zihinsel gelişimi olumlu desteklediği bilinen satrancın daha geniş kitlelere yayılması, çocukların daha fazla ilgi göstermesi amacıyla satranç turnuvası düzenliyor.
Belediyeye bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “Satranç Turnuvası” 21 Ocak 2022 Cuma günü İpekyolu Atatürk Sanat Galerisi’nde düzenlenecek. Turnuvaya başvurular 06 -19 Ocak 2022 tarihleri arasında alınacak.
Turnuva 16 yaş ve üzeri kadınlar-erkekler, 16 yaş altı kadınlar- erkekler, elit oyuncular şeklinde üç ayrı kategoride ayrı ayrı düzenlenecek. Her kategoride birinciye 1500 TL. İkinciye 1000 TL. Üçüncüye 500 TL. para ödülü verilecek.
Ayrıca ilk 10’a kalan yarışmacılara ise Milli Takım Forması hediye edilecek.
Satranç sporunun, zihinsel ve fikirsel gelişime büyük katkı sağladığını ifade eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın “Çocuklarımızı ve gençlerimizi satranç sporuna yönlendirmek amacıyla böyle bir turnuva başlatıyoruz. Bu alandaki çalışmalarımızla satranç oyununda farkındalığı artırmak istiyoruz. Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz tarafından kış aylarında kapalı mekanlarda bir çok aktivite yapıyoruz. İnşaallah satranç turnuvasında da birbirinden başarılı sporcuların mücadele ettiği çok keyifli müsabakalar göreceğiz. Satranç sporuyla ilgilenen birey sayısını artırmak ve İpekyolu ilçemizde satranç şampiyonları çıkarmak için çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.
Turnuvaya katılmak isteyenler 0545 249 78 95 numaralı hatta T.C. kimlik no, ad-soyad ve doğum tarihi bilgilerini mesaj yazarak başvuruda bulunabilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.