Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3416
EURO
35,1000
ALTIN
2.310,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

Spor Van Projesi İle Yatırımlar Hız Kazanacak

Spor Van Projesi İle Yatırımlar Hız Kazanacak

Vali Dr. Ozan Balcı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek brifing aldı.

İl Müdürü Arif Özsoy ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Vali Dr. Ozan Balcı, personelle tanışıp hal hatır sordu.

Vali Dr. Ozan Balcı, daha sonra toplantı salonunda ildeki spor faaliyetleri, tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında İl Müdürü Arif Özsoy’dan slaytlar eşliğinde bilgi aldı.

Gençli ve Spor Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nü birlikte yaz spor okullarını organize ederek dolu dolu geçmesi için planlamalar yapması talimatını verdi.

Vali Dr. Ozan Balcı, amaçlarının Van’da spor altyapısını geliştirmek olduğunu vurguladı.

SPOR VAN PROJEMİZİN TOHUMLARINI ATIYORUZ

Her çocuğun, her gencin bir spor dalı ile uğraşmasını, bir spor dalını sevmesini ya da izlemesini istediğini anlatan Vali Dr. Ozan Balcı, “Bunun için bir taraftan spor yatırımlarını hızlandıracağız, alt yapıyı güçlendireceğiz, bir taraftan da spor anlamında dokunmadığımız çocuk, genç, kadın kalmayacak. Özellikle engellilere özel destek vereceğiz. Spor Van projemizle ileride sporda büyük gelişme olacak. Bu gelişimi sağlamak için tohumlarını atacağız inşallah. Attığımız bu tohumlardan gelecekte çok büyük sporcular yetişecek” dedi.

BAŞARININ ANAHTARI SPORU YAŞAM HALİNE GETİRMEKTİR
Spora ve sporculara önem verdiğini vurgulayan Vali Dr. Ozan Balcı, şöyle konuştu:

“Sporcuları severim, spora gönül verenleri desteklerim. Beden Eğitimi öğretmenlerimiz, antrenörlerimiz, spor adamlarımız bizim için değerli ve kıymetlidir. Her zaman yanlarında olmaktan, destek vermekten, önlerindeki engelleri kaldırmaktan, onları yüreklendirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Çocukları ve gençleri çok seviyorum. Onların akademik başarılarının yanında zihinsel, fiziksel ve ruhsal anlamdaki gelişmelerini çok önemsiyorum. Çünkü başarının anahtarı sporu bir yaşam haline getirmektir” dedi.

Tuşba gençlik merkezindeki atölyeleri de gezen Vali Dr. Ozan Balcı, ebru yaparak, müzik kulübü kursiyerlerinden şarkı dinledi.

Çocukların spora yönlendirme yetenek taramasını da izleyen Vali Dr. Ozan Balcı, antrenman yapan minik futbolculardan topu alarak kaleye şut çekti.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü ziyaretinde Vali Dr. Ozan Balcı’ya Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.