Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

Türkiye’nin 3. büyük turizm fuarı açılış için gün sayıyor

Türkiye’nin 3. büyük turizm fuarı açılış için gün sayıyor

Ortadoğu’da buluşma noktası haline gelen Van her gün yeni uluslararası fuarlar ile adından söz ettiriyor.

Kendi branşında Türkiye’nin 3. büyük turizm fuarı olan VAN DOĞU ANADOLU ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI, yurtiçi ve bölge ülkelerden yoğun katılımla açılış için gün sayıyor. VAN DOĞU ANADOLU ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI, İran Başta olmak üzere Azerbaycan, Irak ve Gürcistan’dan dan sektör temsilcilerinin katılacağı fuara verimli bir ev sahipliğini yapmaya hazırlanıyor.

Medeniyetlerin beşiği olan ve Asya’dan Avrupa’ya yüzyıllar boyunca; ticaret, kültür, sanat ve ekonomik açıdan 2 kıtanın arasında köprü görevi görmüş olan Mezopotamya’nın yoğun tarihinin izleri, dünya harikası değerindeki doğal güzellikleri ve zengin kültürünün görülebileceği fuar 30 Eylül 2021 – 03 Ekim 2021 tarihleri arasında ziyaretçilerini kabul edecektir.

Tüm dünyada etkisini gördüğümüz Pandemi (Covid-19) nedeni ile 2020 yılında gerçekleştirilemeyen 11. VAN DOĞU ANADOLU ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde 30 Eylül 2021 – 03 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecektir.

2019 yılında düzenlenen 10. VAN DOĞU ANADOLU ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI’na 35 İl 3 Ülke olmak üzere birçok yerli ve yabancı firmanın katılım ile İran başta olmak üzere Irak ve Ermenistan’dan 51.835 yerli 5 bin profesyonel yabancı turizmci ilgi göstermişti.

Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman GÜLER “Ülkemiz genelindeki turizm sektöründe iştigal edenlerin Ortadoğu ülkelerinin sektör temsilcileri hem de Türkiye’de ki sektör temsilcileri ile bir araya getirerek yeni iş fırsatları ve turizm destinasyonları oluşturmayı hedefliyoruz dedi.

Devamında “ 7 bölge 81 ilden gelen renklerin ve tatların buluşmasını, tarih doğa ve kültürlerin gölgesinde bir araya getirmenin tekrar mutluluğunu yaşıyoruz. Bu görsel şölenimize tüm halkımızı davet ediyoruz. Fuar boyunca etkinliklerimiz ve ayrıca ücretsiz servisimiz halkımızın hizmetinde olacaktır.’’ diyerek sözlerini bitirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.