Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

Tuşba Belediyesi’nden Öğrencilere jest

Tuşba Belediyesi’nden Öğrencilere jest

Tuşba Belediyesi, çocuk ve gençlerin sosyalleşmelerine katkı sağlamak, duygu ve düşüncelerini ifade etmelerine destek olmak amacıyla resim kursu açtı.

Eğitim, kültür ve sanatın merkezi haline gelen Tuşba Belediyesi Kalecik Toplu Yaşam Merkezi’nde açılan resim kursuna; kursiyerler sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki öğün katılıyor. Çocuk ve gençlere yönelik hafta içi her gün verilen kursa katılan çocuk ve gençlere, sabır ve emek gerektiren karakalem ve yağlı boyama teknikleri konusunda eğitimler veriliyor.

Güzel Sanat Liseleri’nin resim bölümü, üniversitelerin Resim-İş Öğretmenliği ile Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’ne hazırlanan öğrencilerin yanı sıra hobi olarak da resim yapmak isteyen aralarında otizm, down sendromlu bazı engelli çocuklarımızın da kursa katıldıklarını belirten belediye yetkilileri, asıl amaçlarının kurslara katılanların kişisel gelişimlerine destek vermek olduğunu kaydettiler. Belediye yetkilileri, resim sanatına gönül veren herkese kapılarının açık olduğunu söylediler.

Belediye Başkanı Salih Akman’ın eğitimci olduğu için eğitimi çok önemsediği ve destek verdiğini belirten kursiyerler ise eğitime olan ilgilerinden dolayı Başkan Akman’a teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.