Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Az Bulutlu
19°C
Van
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
17°C
Pazartesi Açık
18°C
Salı Açık
19°C

Van’da her taraf dezenfekte ediliyor

Van Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma sürecini fırsata çevirdi. 17 günlük kapansa sürecinde Van’da toplu yaşam alanlarının tamamında dezenfekte çalışması yapılıyor.

Van’da her taraf dezenfekte ediliyor

Van Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapama sürecinde, kent genelinde dezenfekte çalışmasını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapama sürecinde, kent genelinde dezenfente çalışmasını yapmaya devam ediyor. 75 kişiden oluşan İlaçlama Ekipleri, Vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu yaşam alanları olan camiler, toplu taşıma araçları, duraklar, cadde, sokak, banka ATM’leri, park ve çöp konteynerlerinde çalışma yaptı. Çalışma ile birlikte her yer titizlikle dezenfekte edildi.

İlaçlama çalışmalarını takip eden Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Adil Allahverdi, il genelindeki toplu yaşam alanlarını baştan sona dezenfente edildiğini belirterek, ” Van Büyükşehir Belediyesi olarak tam kapamayı büyük bir fırsat bilip, kent merkezindeki toplu yaşam alanlarının olduğu her bir noktada 17 Mayıs’a kadar bu çalışmalarımızı aralıksız yürüteceğiz. Bu çalışmalarımızı 75 personelle yürütüyoruz. İnsanlarımız öncelikle bu kapama sürecinde maske, mesafe ve diğer kurallara uyumalarını istiyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.