Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Parçalı Bulutlu
10°C
Van
10°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
12°C
Pazar Açık
14°C

Yıllar Sonra Asfalta Kavuşan Yollar…

Van Büyükşehir Belediyesi, Gürpınar ilçesindeki asfalt çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamında, 13 kilometrelik Mollahüseyin ve Tutmaç mahalle yolları tamamlanırken, 20 kilometrelik, Yaramış- Karakoç – Öveçli grup mahalle yolunda ise çalışmalar sürüyor.

Yıllar Sonra Asfalta Kavuşan Yollar…

Yüz ölçümü bakımından Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Gürpınar’da sorumluluğundaki yol ağını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, daha güvenli yollar için var gücüyle çalışıyor. Sezon başından bu yana 13 ilçede yoğun bir çalışma yürüten Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Yaramış- Karakoç – Öveçli grup mahalle yolu da sıcak asfalta kavuşturuluyor. Yaklaşık olarak 7 kilometrelik kısmı tamamlanan yolda toprak işleri, sanat yapıları, PMT ve Bitümlü Sıcak Asfalt (BSK) serimi yapılıyor. 

Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten Öveçli Mahalle Muhtarı Nihat Dural, “Daha önce yollarımız çok kötüydü, Van Büyükşehir Belediyesine başvuruda bulunduk. Kısa sürede başvurumuz karşılık buldu. Şuanda yollarımız asfaltlanıyor. Yollarımız yıllar sonra sıcak asfalta kavuştu. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Burada çok güzel bir çalışma var. Tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” şeklinde konuştu. 

İlçede toplam 33 kilometre sıcak asfalt çalışması yapılırken, Ulaşım Dairesi Başkanlığınca tamamlanan yollarda yol çizgi çalışması da yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.