Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,4494
EURO
35,0400
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

Yöntem Koleji Van’da Hizmete Açıldı

Van’da son yıllarda açılan özel okul ve kolej sayısında artış yaşanırken, Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarından biri olan Yöntem Koleji de Van’da eğitim alanında hizmet vermeye başladı.

Yöntem Koleji Van’da Hizmete Açıldı

Van Yöntem Koleji, Van’ın eğitimine yeni bir bakış açısı, yeni bir soluk ve yeni hedeflerin ışığında görkemli bir açılışla hizmete açıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şahin Uçkan, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bakır Bedevioğlu, Yöntem Koleji Yönetim Kurulu, eğitim camiası ve birçok velinin katılımıyla Yöntem Koleji resmen Van’da eğitime start verdi.

Kolejin açılış konuşmasını yapan Yöntemi Koleji Kampüs Müdürü Metin Akgül, güzel bir eğitim kampüsünü Van’a kazandırmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iyi bir eğitim ekibi ile çocukları yarına en güzel şekilde taşıyacaklarına inandıklarını söyledi.

Akgül, “Meslek hayatımda bu kadar heyecanlı bir gün yaşamadım. Ekip olarak iyi bir eğitim ortamı açmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün birbirinden değerli insanların bizi bu mutlu günde yalnız bırakmaması, burada olması bizim için ayrıca bir gurur vesilesi. Van’da kadrosuyla, ekibiyle, uzun yılların birikimini harmanlayıp Yöntem Koleji ismiyle bir eğitim ortamı oluşturduk. Uzun yıllara dayanan bir ruhla, bir eğitim modeli üzerinde Bakanlığımızın müfredatı ile standartları güçlü, verimli, kalıcı, köklü, yeni neslin farkındalıklarını ortaya çıkaracak bir modelle eğitim hizmetine girmek istiyoruz. Umarım Van’a kazandırdığımız yeni kampüste bizlerle buluşacak tüm çocuklar, bu enerji, bu şuurla güzel bir gelecek oluşturarak, yeni hedeflere ulaşacak. Bizler çocuklar için burada çalışacak, bütün enerjimizi bunlara harcayacağız.  Yaparak bilinçlenin bir ekiple buradayız. Milletimize ve ulusumuza faydalı bireyler yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerini ifade etmek istiyorum” dedi.

Van’da özel okul sayısı %80 arttı

Açılışta kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ise, Van’da özel okul sayısının her geçen gün arttığına değinerek, bu sayede Van’ın eğitim kalitesinin de yükseldiğini söyledi.

Tevke, “Güzide bir kuruluşumuzun açılışı için bir araya geliyoruz. Buraya bir özel okulu açmaya değil, bir okulu açmaya geldik. Bizim için bütün okullar Milli Eğitim’indir. Biz özel okul, resmi okul ayrımı yapmıyoruz. Bu okuldaki öğrenciler bizim öğrencilerimiz, öğretmenler de bizim öğretmenlerimizdir. Biz Van olarak %80’ civarında özel okullarda bir artış yakalamış durumdayız. Hakikate geleceğin nesilleri burada yetişecek. İnşallah Van’ımıza daha da hızlı bir şekilde yeni okullar kazandırılır. Emeğe geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni okullarda eğitim kalitemiz daha da güzel olacak” dedi.

Açılışın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve beraberindekiler, Yöntem Koleji’ni dolaşarak yetkililerden bilgi aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.