Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Az Bulutlu
28°C
Van
28°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C

Edremit için yeni bütçe…

Van’ın Edremit Belediye Meclisi, yapılan ekim ayı olağan toplantısının oturumunda, 2024 mali yılı bütçe tasarısını görüşerek karara bağlandı.

Edremit için yeni bütçe…

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısının 2’nci birleşimi gündem maddelerinin görüşülmesi ile başladı.

Gündem maddeleri bir çoğu karara bağlanırken, 2024 yılında uygulanacak tarife ücretleri ve harçlarla ilgili bütçe görüşmelerine geçildi. Grup sözcülerine verilen söz hakkının ardından 2024 mali yılı bütçesi oylamaya sunularak oy birliği ile kabul edildi.

Meclis sonrası açıklamalarda bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, 2024 bütçesinin hayırlı olmasını diledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Edremit’e daha iyi hizmet sunulacağını vurgulayan Başkan Say, aynı şekilde her mahalleye eşit hizmet götürmek için çalışacaklarını belirtti.

Başkan Say, “Edremit’in turizme yönelik potansiyel ve değerlerini ön plana çıkararak, ekonomik gelişimini sağlayacak ve yaşanabilir alanları oluşturmayı sürdüreceğiz. Belediye Meclisince kabul edilen mali bütçemizin şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu anlamda bütçeyi onaylayan tüm meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.