Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
34,4808
EURO
36,2213
ALTIN
2.960,51
BIST
9.367,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Az Bulutlu
11°C
Van
11°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
12°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
6°C
Pazartesi Az Bulutlu
0°C

Anasınıfı öğrencilerinden e-Twinning projesi etkinliği

Van’dan Seda İlmen Çevik, Didar Yaylı, Mevlüde Özatlar isimli öğrencilerin de aralarında bulunduğu anasınıfı öğrencileri, “Fun Insect House/Eğlenceli Böcek Evi” e-Twinning projesi etkinliği düzenledi.

Anasınıfı öğrencilerinden e-Twinning projesi etkinliği

Muş Prof. Dr. Vahit Özmen İlkokulu, Anasınıfı öğretmeni Eda Ankay Yılmaz ve Portekiz’de anasınıfı öğretmeni olan Maria de Fátima Cabral ile birlikte başlattıkları E-Twinning projesinde sona gelindi.

Van’dan Seda İlmen Çevik, Didar Yaylı, Mevlüde Özatlar, Muş’tan Ömer Demir ve Gamze İçyer, Samsun’dan Eda Menteş, Ordu’dan İncilay Çakmak, Bulgaristan’dan Penka Tarasevich ve Romanya’dan Crivinantu Mirela’nın da katıldığı projede eğlenceli etkinlikler uygulandı.

Projede, günlük hayatta sürekli karşılaşılan böceklerin, sınıf içi ve sınıf dışı etkinliklerle tanınması amaçlandı. Projedeki öğrenciler, dünyayı döndüren bu küçük canlıların aslında yaşamın sürdürülmesinde önemli bir yeri olduğunu hem eğlenerek hem de keşfederek öğrenme fırsatı buldular.

Etkinliklerde kullanılan Web2 araçları ve yapay zeka araçları ile proje daha farklı bir boyuta ulaşırken, proje süresince teknolojinin imkanları kullanılarak eğitimde proje tabanlı öğrenme yöntemiyle, ulaşılan bilgide kalıcılık hedeflendi. Proje İngilizce olarak yürütülürken, projede güvenli internet kullanımına da dikkat edildi.

 

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.