Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

ASLAN: BU BELADAN ANCAK AŞIYLA KURTULURUZ

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, başlatılan aşılama seferberliğinin önemine değinerek, “Bu beladan kurtulmanın yegane yolu aşılanmaktır” dedi.

ASLAN: BU BELADAN ANCAK AŞIYLA KURTULURUZ

Valilik koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğünce oluşturulan mobil aşı ekipleri; organize sanayi bölgesi, sanayi sitesi ve tekstil kentin bulunduğu bölgelerde iş yoğunluğu nedeniyle hastanelere gidemeyen çalışanları aşılıyor.

Van Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde de stant açan mobil sağlık ekipleri, gelen fabrika çalışanlarını tek tek aşıladı. Yürütülen aşılama seferberliğinin önemine değinen Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, korona virüs salgınının bütün sektörlerde ciddi hasarlara neden olduğunu belirtti. Hem işverenlerin hem de çalışanların dünyayı etkisi altına alan salgından olumsuz etkilendiğini ifade eden Aslan, “Bu beladan kurtulmanın yegane yolu aşılanmaktır. Eski hayatımıza dönmek, normal yaşamımızı sürdürebilmemiz için aşı yapmamız lazım. Bu anlamda Cumhurbaşkanımız, Sağlık Bakanlığımız ve diğer bakanlıklarımız elbirliğiyle çok yoğun bir şekilde ülkemize aşı getirdi. Korona virüsle mücadelede şu anda dünyanın en iyi ülkelerinden birisiyiz. Haziran ayıyla birlikte ciddi bir aşılama başladı. Bunda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sağlık çalışanları da sanayi kuruluşlarımıza gelerek çalışanları aşıladı. İlk günden bu yana özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza minnettarız” dedi.

İşçilerden Yusuf Katmir de, beklediği korona virüs aşısını yaptırdığını belirterek, “Aşı yaptırmak için mesaj bekliyorduk ama sağlıkçılar ayağımıza kadar geldi. Bu fırsatı bize sağlayan yetkililere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.