Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
33,9864
EURO
37,8731
ALTIN
2.820,85
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Parçalı Bulutlu
25°C
Van
25°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Yağmurlu
20°C
Perşembe Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C

Başkan Adayı Ömer Doğan: 31 Mart’ta halkın dönemi başlayacak

Cumhuriyet Halk Partisi İpekyolu ilçe Belediye Başkan Adayı Ömer Doğan, 31 Mart tarihinde halkın döneminin yeniden başlayacağını belirterek, kayyum döneminin ve iktidar yönetiminin artık son bulacağını ifade etti.

Başkan Adayı Ömer Doğan: 31 Mart’ta halkın dönemi başlayacak

Van’da görev yapan basın mensuplarıyla seçim öncesi bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi İpekyolu ilçe Belediye Başkan Adayı Ömer Doğan, seçime yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

“Hep beraber daha iyiye” erişmek için gece gündüz sahada alanlarda halkla beraber olduklarını söyleyen Bakan Adayı Ömer Doğan, yaşanabilir bir İpekyolu inşa etmek için bu önemli yola girdiklerini belirtti.

“İpekyolu’nda halkımızla birlikte halkçı belediyeler zamanı artık gelmiştir. İşimiz gücümüz İpekyolu” dur diyen Başkan Adayı Doğan, hazırlamış oldukları 20’ye yakın önemli projenin de detaylarını paylaştı.

Mevcut iktidarın vatandaşı her alanda bıktırdığına değinen Doğan, özellikle de bu şehri yönetenlerin yeniden gözden geçirilmesini gerektiğini ifade ederek, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimin önemli olduğuna işaret etti.

Van’ın hizmet konusunda geri bırakıldığını, özellikle de İpekyolu ilçesinin bu manada büyük sıkıtılar yaşadığını söyleyen Başkan Adayı Doğan, İpekyolu için önemli projeler hazırladıklarını vurguladı.

“15 ÖNEMLİ PROJE İLE İŞE BAŞLAYACAĞIZ”

Başkan Doğan, “Modern çağdaş akıllı kent planları, yeni istihdam alanları, gençlere iş imkanı, anne kart uygulaması, her yıl evsizlere tapu teslimi 50 adet konut,   tarım hayvancılık tohum desteği, ücretsiz tarım ve araçları desteği, akıllı sinyalizasyon sistemleri ile trafik sorunu çözümü, yeni yollar, yeni bulvarlar, İpekyolu Hastanesi, kent lokantaları ve aş evleri, robotik ve yapay zeka gençlik merkezi, kırsal mahallelere yönelik sulama göleti ve sulama kanalları, İpekyolu orman ve ağaçlandırma çalışmaları, öğrenci eğitim desteği gibi çalışmalar İpekyolu’na rahat bir nefes aldıracak. Bu çalışmalar ve buna benzer birçok çalışma inşallah bizimle birlikte hayata geçirilecek. Yeter ki halk bu fırsatı bize versin” şeklendi konuştu.  

Başkan Adayı Doğan, özellikle 18. Maddeye atıfta bulunarak, “Van’da artık bir kangren haline gelen ve insanları mağdur eden 18. Madde kesinlikle çözüme kavuşturulacak ve vatandaşın mülkiyet hakkına yönelik gaspı giderilmiş olacak” dedi.

“ŞEHRİN İMAR YAPISINI DEĞİŞTİRECEĞİM”

Başkan Adayı Doğan, “ İpekyolu Belediye Başkanı olursam ilk yapmak istediğim bu şehrin imar yapısını değiştirmektir. Ve bir kangren haline gelen trafik sorununu çözmek olacak.

 Van coğrafi konumu itibariyle bir dünya şehri. İpekyolu İlçesi de onun kalbidir. Fakat yıllardır. Van iki parti arasında sıkışmış kalmış. Bu yüzden halk özgür iradesiyle oyunu kullanmak istiyor. Şahsım olarak yıllarca STK temsilciliği yaptım. İpekyolu’nun sorunlarını biliyorum. Çözümü konusunda on beş önemli projemiz var. Biz caf cafli değil, halkın dilinden konuşmak istiyoruz. Bugün Van ve ilçelerine baktığımızda bir hizmet göremiyoruz. Bir taraftan 22 Yıldır iktidar da olan parti bu güne kadar Van için bir çivi çakmamış şimdi bizlere oy verin şehri şaha kaldıralım. Onlara soruyum. Bu güne kadar aklınız neredeydi. O yüzden İpekyolu halkı tercihini doğru yapmalı” dedi.

“Biz yürüyeceğiz, Onlar bakacak. Biz üreteceğiz, Onlar izleyecek. Biz halkımızı zenginleştireceğiz, Onlar şaşıracak. Biz millet için varız, Onlar sarayları için var. Şimdi tam zamanı” gibi sloganlarla seçim çalışmalarını yürüten Başkan Adayı Doğan, yerel seçimlerin Türkiye’ye ve Van’a hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.