Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3535
EURO
35,1812
ALTIN
2.324,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

“Duyduklarınıza değil, gördüklerinize inanın”

Emniyet ve asayiş bakımında önemli bir görev yürüten Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’den Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Bingöl, Van’ı çok sevdiğini belirterek, güvenli şehirlerarasında Van’ın önemli bir yeri olduğunu söyledi.

“Duyduklarınıza değil, gördüklerinize inanın”

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’den Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Bingöl’ü makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Yaklaşık 10 ay önce Van’a atanan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’den Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Bingöl, Van’da olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek; “Van’ın güvenliği konusunda her türlü fedakarlığı yapacaklarını söyledi.

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık beraberinde, Hamide Donmuş, Fehmi Tekdur ve Ahmet Bayram ile birlikte Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’den Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Bingöl’ü ziyaret ederek, Van’ın ne kadar güvenilir bir şehir olduğunu anlatan, Van’da gece saatlerinde renkli yaşama dair çekilen bir fotoğrafı takdim etti.

Asayiş Şube’den Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Bingöl, Van ve Vanlıları çok sevdiğini belirterek; “Bizler kesinlikle ‘duyduklarımıza değil, gördüklerimize inanan’ bir anlayışla hareket ediyoruz. Birileri, birilerini sevmeyebilir. Biri birisinin hakkında farklı bir olayı konuşabilir yâda farklı şeyler söyleyebilir. Bizler burada asla duyduklarımıza değil, gözlerimizle, gördüğümüze ve yaptığımız araştırmalar sonucunda bir olay hakkında karar veriyoruz. Böyle olmazsa çok yanlış kararlar ortaya çıkabilir. Türkiye’nin her yeri bizim için eş değerdedir. Devlet büyüklerimiz, bize nerede görev yapmamızı uygun görürse, bizler orada görevimizi en iyi şekilde yapmak için, tüm imkânlarımızı kullanırız. Van’ı seviyorum, Van halkını seviyorum ve en önemlisi işimi çok seviyorum. Bu anlamda, Vanlı kardeşlerimizle birlikte güzel şehrimiz Van’ı, ülkemizin en güvenilir şehirleri arasında, üst sıralarda yer alması için birlikte hareket edeceğimize inanıyoruz. Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetimi tarafından yapılan nazik ziyaretten ötürü, Genel Başkan Ayhan Yazlık’ın nezdinde, her birine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Umarım Basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte, Van için güzel işler yapacağız Basın mensuplarını çok önemsiyoruz” dedi.

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık ise yaptığı açıklamada, sıcak ve samimi ev sahipliğinden ötürü Asayiş Şube’den Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat Bingöl’e çok teşekkür ettiğini vurguladı.

Başkan Ayhan Yazlık, Van’da böylesi devlet terbiyesi almış, devlet adabı hassasiyeti ile davranan ve işine son derece bağlı olan yetkili insanlar Van’da oldukça, Van’ın hak ettiği yere kolay bir şekilde gelebileceğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.