Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,4961
EURO
34,5758
ALTIN
2.478,95
BIST
9.557,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
18°C
Van
18°C
Açık
Çarşamba Açık
19°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
18°C
Cumartesi Açık
17°C

Edremit Belediyesi 22 iş makinasıyla kışa hazır

Her yıl kış mevsimini başarılı ve sorunsuz atlatan Van’ın Edremit Belediyesi, bu yıl da havaların soğumasıyla birlikte yağışların ilçeyi ulaşım yönünden olumsuz etkilememesi adına hazırlıklarını tamamladı.

Edremit Belediyesi 22 iş makinasıyla kışa hazır

Edremit Belediyesi, karla mücadele hazırlıklarını tamamlayarak, bünyesindeki 22 iş makinesiyle yaklaşık 625 kilometrelik yol ağında 63 personelle karla mücadele edecek. Edremit Belediyesi, kış aylarında hizmet verecek olan iş makinelerinin tamir ve bakımlarını kendi atölyelerinde yaparak, kış için teyakkuza geçti. Yaz sezonunda yeni yollar açmanın yanında birçok yolu da elden geçirerek bu yılki karla mücadele çalışmalarının daha hızlı ilerlemesi için de zemin hazırlayan Edremit Belediyesi, kış öncesi tüm araçları bakıma alarak, gerekli tüm ihtiyaçları ise hazır hale getirdi. Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Fen İşleri Müdürlüğü garajını ziyaret ederek, kış hazırlıklarını yerinde inceleyerek, Fen İşleri Müdürü Emrah Bozkaya’dan bilgi aldı.

      Olumsuz hava koşullarına karşı tecrübeli ve iş gücü konusunda başarılı bir ekiple hizmet verdiklerini ifade eden Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, “Tüm birimlerimiz kış şartlarında hizmet vermek için gerekli çalışmaları tamamladı. Edremitli hemşerilerimizin her yıl olduğu gibi bu yıl da kışı daha rahat ve problemsiz geçirmesi için elimizden geleni yapacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık, bugünden itibaren 7/24 nöbet sistemi ile kışa hazırız. İnşallah bol yağar biz de temizleriz. Bilindiği gibi çok kurak bir yaz geçirdik, Vangölü’nün çekilmesinden de bunu görüyoruz. İnşallah Allah’ın lütfuyla da bu yıl güzel bir kış mevsimi geçiririz. Bu anlamda araç gereçlerimizle hazırız. İnşallah Edremit’te kar yağsa bile kapalı yol bulunmayacak” şeklinde konuştu. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.