Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Açık
15°C
Pazartesi Açık
15°C

Gürpınar Belediyesi sezona hızlı başladı

Gürpınar Belediyesince başlatılan parke taşı çalışması ile ilçedeki yollar kışın çamurdan yazında tozdan kurtuluyor.

Gürpınar Belediyesi sezona hızlı başladı

Sezonun başlamasıyla birlikte her alanda çalışmalarına hız veren Gürpınar Belediyesi, bir yandan Hoşab Projesinde çalışmaları sürdürürken bir yandan da kilitli parke taşı çalışmalarıyla mahalleleri yeni görünümüne kavuşturuyor.
Yıllardır toz ve çamur halinde olan yolları modern hale getiren belediye ekipleri, bu yıl ile birlikte toplamda 500 bin metrekare parke taşını yollarla buluşturarak bir rekora imza atacak.
Konuya ilişkin açıklama yapan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, hedeflerinin merkez veya kırsal mahalle ayrımı yapılmadan ilçenin her köşesinde hizmet üretmek olduğunu ifade etti.
İlçenin birçok noktasında çalışmaların başladığını kaydeden Başkan Tanış, “İlçemizi inşa ve ihya etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamda sezona hızlı bir giriş yaparak mahallelerimizde parke taşı çalışmalarımızı başlattık. Bu yıl çalışmalarımız kapsamında Aşağıkaymaz, Cumhuriyet, Değirmendüzü, Yalınca, Sütlüce, Taşdönderen, Yurtbaşı, Elaçmaz, Tutmaç Mahallesi ile Mezraları ve Karakaş Mezrasında çalışma yürüteceğiz. Burada özellikle daha önce hizmet görmemiş mahallerimiz var. Örneğin ilçe merkezimize 75 kilometre uzaklıkta bulunan Yalınca mahallemiz ilk defa Gürpınar’da Ak Belediyecilik sayesinde hizmetle buluşacak. Ayrım yapmaksızın tüm mahallelerimizi Gönül Belediyeciliğinin hizmetleri ile tanıştıracağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.