Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Az Bulutlu
19°C
Van
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
17°C
Pazartesi Açık
18°C
Salı Açık
19°C

Öğrenciler için bulunmaz bir fırsat!

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, Vali Mithat Bey Mahallesi Sıhke Caddesi üzerinde bulunan İpekyolu Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Öğrenciler için bulunmaz bir fırsat!

Eğitim merkezindeki yönetici ve öğretmenlerle bir araya gelen Aydın, merkezde yapılan çalışmalar ve verilen eğitim öğretim hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Toplamda 800 öğrencinin ücretsiz olarak eğitim aldığı merkezde incelemelerde bulunan Aydın, kültür, sosyal ve eğitime yönelik faaliyetlerin en az alt ve üstyapı faaliyetleri kadar önemli olduğunu vurgulayarak: “İpekyolu Belediyesi ücretsiz eğitim, materyal, etüt imkanı ile bir çok sosyal aktiviteyi içerisinde barındıran imkanlarla öğrencilerin hizmetine sunuyor. Öğretmenlerimiz çok yetkin, alanlarında çok iyi. Biraz öncede öğrencilerimizle konuştuğumda onların gözlerindeki ışıltıyı gördüm. Çok mutlu oldum. Öğrenci ve öğretmen iş birliğiyle güzel bir programlama olmuş. Bunun yanında da veli destekleri ile büyük oranda başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Bu imkanlar gerçekten bulunmaz fırsatlar. Ben buradan tüm hemşehrilerimize sesleniyorum lütfen bu imkanlardan faydalanmak için müracaat edin.” diye konuştu.
Özellikle, 2021-2022 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan gençlerle ilgilenen Başkan V. Aydın, kendilerine bu zorlu sınav sürecinde her türlü desteğin verildiğini ve verilmeye devam edeceğini kaydetti.
Sürekli Eğitim Merkezi’nde eğitim alan öğrenciler de kendilerine böyle bir fırsatı tanıdıkları için İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’a teşekkürlerini bildirdiler.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.