Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Az Bulutlu
27°C
Van
27°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Hafif Yağmurlu
27°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C

Takva: Van TSO’ya iftira atmak kimsenin haddine değil

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, hiç bir iftira ve boş söylemlere takılı kalmadan, doğru bildikleri yolda Van için en iyi hizmetleri yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Takva: Van TSO’ya iftira atmak kimsenin haddine değil

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva ve yönetimi, Van’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek, önemli konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

“SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ODAYI KARALAMAK DOĞRU DEĞİL”

Van TSO’nun eski meclis üyelerinden birinin son seçimleri hazmedememesi neticesinde savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu, soruşturmanın sürdüğünü anlatan Takva, “Utanmadan yazıp çiziyorlar, ‘odayı düşürdüğünüz hale bakın’ diye. İnanın hiçbir sıkıntı yok. Odanın personel bölümü tüm üyelerin oluruyla tadilattan geçirilmiş. Ödemeler hepsi ortada. Hesaplara bakılıp onaylanmış. Onaylayan adam çıkmış şimdi iftira atıyor. Neticede yakında karar gelir. Kim suçlu, kim suçsuz ortaya çıkar. Sosyal medya üzerinden odayı karalamak doğru değil” diye konuştu.

“VAN TSO’YA İFTİRA ATMAK KİMSENİN HADDİNE DEĞİL”

Takva; “Bu şehri algı ile yönetmeye çalışanlar bilsinler ki, hiçbir zaman başarıya ulaşamazlar. Biz sesimizi çıkarmıyorsak korktuğumuzdan değil, aldığımız terbiyeden dolayı bağırıp çağırmıyoruz. Bizi bazı konularda fazla konuşmaya zorlamasınlar. Ama haddini aşan olursa ona da yeri ve zamanı geldiğinde elbette gereken cevabı vermesini biliriz.

İnsanda biraz ar olur, biraz utanma olur. Oraya buraya saldırmakla ne ellerine geçiyor anlamış değiliz. Rüştünü ispat etmiş en başarılı Ticaret ve Sanayi Odaları arasında yer alan Van Ticaret ve Sanayi Odamıza iftira atmak kimsenin haddine değil. Odamıza iftira atanlar önce bir dönüp kendilerine baksınlar.”

 Shoping Fest’in düzenlendiği yıllara ilişkin kredi kartı kullanım miktarlarının adet ve fiyatlarını söyleyen Takva, 2015’ten 2022 yılına kadar İranlı turistlerin Van’a ekonomik anlamda büyük katkılarının olduğunu dile getirdi. Takva, İstanbul Laleli’nin, Rus turistlerin değerini bilmediğini, Van’ın aynı hataya düşmemesi gerektiğini söyleyerek, esnaf ve vatandaşların duyarlı davranması gerektiğini ifade etti.

Van TSO Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş ise İran gezisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, söz konusu avantajların değerlendirilmesi gerektiğini anlattı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.