Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Parçalı Bulutlu
28°C
Van
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C

Van’da açılan resim sergisine yoğun ilgi

Van’da açılan resim sergisine yoğun ilgi

Ahmed-i Hani Anadolu Lisesi’nde resim öğretmeni olarak görev yapan Kaan Karabulut’un açmış olduğu kişisel resim sergisi yoğun ilgi görüyor.

İpekyolu Atatürk Kültür Merkezi’nde dün açılan ve 3 gün boyunca devam edecek olan kişisel resim sergisi, ilk günden yoğun ilgi gördü.

Van Ahmed-i Hani Anadolu Lisesi’nde resim öğretmeni olarak görev yapan Kaan Karabulut’un açmış olduğu kişisel resim sergisinde öğrencilerle birlikte yapmış olduğu 125 eser yer alıyor.

Karma resimlerinden oluşan kişisel resim sergisi, İpekyolu Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Resim öğretmeni Kaan Karabulut’un açmış olduğu kişisel resim sergisinde, farklı tekniklerle yapılmış 125 eser yer aldı.

Dün kapılarını açan kişisel resim sergisi 3 gün boyunca sanatseverleri ağırlayacak.

“SERGİMİZDE 125 ESER SERGİLENİYOR”

Resim sergisiyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Resim Öğretmeni Kaan Karabulut, “Ahmed-i Hani Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizle birlikte bir resim sergisi hazırladık. Bu sergi süreci bir eğitim-öğretim yılı boyunca devam ediyor. Öğrencilerimizin büyük emeği ve benim de fırça darbelerim ile güzel çalışmalar yaptık. Öğrencilerimizle birlikte yapmış olduğumuz eserleri burada sergiliyoruz. Sergimiz 3 gün boyunca sanatseverlerle buluşacak. Bu anlamda bütün sanatseverleri sergimizi ziyaret etmeye bekliyoruz. Sergimizde 125 eser sergileniyor. Sergimizin ana teması, Van’ın eski evleri, eski camileri, Van sokakları, kilim dokuyan kadınlar, köy resimlerinden oluşuyor. Hiçbir çalışmamız kopya değil. Sergimiz kendi orijinal ve özgün olarak yaptığımız çalışmalardan oluşuyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.