Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
13°C
Van
13°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Parçalı Bulutlu
16°C

Van’ın iş sezonu kapanmak üzere!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, iş sezonu kapanmak üzere olan Van’da, Özalp ve Saray ilçelerindeki yol yatırımları ile katı atık entegre tesisi ve Fidanlık – İskele Sahil Yolu’ndaki çalışmaları inceledi.

Van’ın iş sezonu kapanmak üzere!

Van Büyükşehir Belediyesi iş sezonunun kapanmasına az bir süre kala çalışmalarını tamamlıyor. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez, beraberinde AK Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Mucip Tapan ile birlikte Özalp ve Saray ilçelerindeki yol yatırımları ile kentteki Belediye yatırımlarını denetledi. 
İlk olarak Özalp ilçesine geçen Vali Bilmez ve beraberindekileri burada Özalp Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili M. Emin Nasır ile ilçe protokolü karşıladı. Burada Büyükşehir Belediyesince yenilenen 1.5 kilometrelik Atatürk Caddesi’ni gezen Vali Bilmez, esnafı da ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra Saray ilçesine geçen Vali Bilmez beraberindekiler Saray Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkan Vekili Yunus Ataman tarafından karşılandı. Burada Büyükşehir Belediyesince yapılan 5.2 kilometrelik, Çaybağı – Örenborç mahalle yolundaki beton yol çalışmalarını inceleyen Vali Bilmez, daha sonra Van – Özalp karayolu üzerinde bulunan Entegre Katı Atık Bertaraf tesisine geçti.
Burada son aşamasına gelinen projenin ikinci etap çalışmalarını inceleyen Vali Bilmez, çalışmalarla ilgili Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan ve yüklenici Firma yetkililerinden bilgi aldı. Beraberindekilerle bir süre tesis alanını gezen Vali Mehmet Emin Bilmez, Fidanlık-İskele Sahil Yolu’ndaki çalışmaları da denetledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.