Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C
Pazar Açık
15°C
Pazartesi Açık
15°C

VAN’IN ÜÇ BÜYÜK BELEDİYESİ ORTAK AÇIKLAMA YAPTI

Van Merkez İpekyolu, Tuşba ve Edremit belediyeleri tarafından geçtiğimiz günlerde yüklenici firma ile anlaşmazlık sonucu durdurulan halk ekmek hizmetine yönelik yeni bir açıklama yapıldı.

VAN’IN ÜÇ BÜYÜK BELEDİYESİ ORTAK AÇIKLAMA YAPTI

Yapılan açıklamada, “Van Merkez İpekyolu, Tuşba ve Edremit belediyelerimizce; hali hazırda devam eden halk ekmek hizmeti, yüklenici firmanın sözleşmeye aykırı olarak fiyat artışı yapması sebebiyle durdurulmuştu.

Normalde 2,80 TL’ye satılması gereken halk ekmek belediyelerimizin onayı olmadan 3 TL’ye çıkarılmak istenmiştir. Halkımızın ucuz ekmek hizmetine ulaşmasını engelleyecek bu provokasyona karşı belediyelerimiz de ekmek satışlarını durdurma kararı almıştı. Öte yandan 3,50 TL olması gereken normal ekmek fiyatı ise, halk ekmek fiyatını sabote etmek amacıyla bir kısım firmalar tarafından istikrarsızlığa sebebiyet vermek için fiyatlarla oynanmıştır.

Halkımızın her zaman kaliteli ve ucuz ekmek hizmetine ulaşması için gerekli çalışmalar başlatılmıştır ve gerekli tedbirler alınmıştır. Bu konuda herhangi bir aksamaya sebebiyet verilmeyecektir. Yüklenici firmanın haksız fiyat artışı talebi ve bir kısım işletmelerin talebi kabul edilmeyerek reddedilmiştir. Belediyelerimizi zan altında bırakacak ve halkımızın daha ekonomik ekmek hizmetine ulaşmasına engel olacak tüm provokasyonlara karşı durduğumuzu ve fırsat vermeyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.