Van Haberenflasyonemeklilikötvdövizak partichpmhp
DOLAR
32,3372
EURO
35,0918
ALTIN
2.308,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
11°C
Van
11°C
Açık
Cuma Açık
13°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
14°C
Pazar Açık
14°C
Pazartesi Açık
15°C

Başkan Say’dan vatandaşlar aşı çağrısı

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün kent meydanında kurduğu aşı standını ziyaret ederek, vatandaşlara aşı olmaları konusunda çağrıda bulundu.

Başkan Say’dan vatandaşlar aşı çağrısı

 Tüm vatandaşların randevu almaksızın aşısını yaptırabildiği standı ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Say, sağlık personellerine pandemi boyunca sunmuş oldukları fedakarlıklarından dolayı teşekkür etti. Burada aşılamalarla ilgili bilgiler alan Başkan say, vatandaşlara da aşı olmaları konusunda çağrıda bulundu. Bunun ayağa bir hizmet olduğunu bu anlamda sağlık teşkilatının canla başla çalışarak fedakarlık örneği sergilediğini anlatan Başkan Say, “Kent Meydanımızda stantlar kuruldu ve aşılar devam ediyor. Burada çok kıymetli bir iş yapılıyor. 1 buçuk yıldır hep birlikte pandemi sürecini yaşıyoruz. Bundan dolayı kaybettiğimiz vatandaşlarımız oldu, sağlık problemlerini ciddi safhada yaşayan vatandaşlarımız oldu, ekonomik anlamda etkilendiğimiz süreçler yaşadık, yeri geldi sokağa çıkamadığımız günler yaşadık. Normalleşme süreciyle beraber tüm bu saydığımız konularda normal hayata dönmek için mücadele veriliyor. Ama bunun temel unsurlarından bir tanesi önleyici faaliyet anlamında aşılama çalışmalarıdır. İlçemizde de Sağlık Müdürlüğümüz koordinesinde tüm sağlık birimleri, hastanelerimiz, çalışanlarımız her biri ayrı ayrı gayret içerisinde. Bugün artık hastaneden randevu alıp gidip aşı yaptırmanın ötesinde sahada vatandaşın ayağına verilen bir hizmete doğru iş evrilmiş oldu. Vatandaşlarımız buraya gelerek, hiç hastaneye gitmeye ihtiyaç duymadan burada oluşturulmuş hijyenik şartlarda aşılamalarını gerçekleştirebilirler. Pandemiden uzak sağlıklı günler diliyoruz. Sosyal ve ekonomik düzelmemizin hızlanması için aşılamamızın da hızlanması lazım. Bu vesileyle aşısını yapmayan vatandaşlarımızın bu doğal güzellikleri yaşaması için aşılarını yapmalarını istiyoruz. Pandeminin başında bu yana dur durak bilmeden gecesini gündüzüne katan başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.